6 Mart 2014 Perşembe

Sperry Ayakkabı Modelleri

İnovatif ürünleri ve trend yaratan ayakkabı modelleriyle tanınan Sperry Top Sider; yepyeni ve renkli ilkbahar yaz koleksiyonu ile ayakkabı modasında bir adım öne geçiyor. Sperry Top Sider; kadınlarda espadril, geyik derisi, kanvas ve keten; erkeklerde ise altın kaplama bağcık, geyik derisi, keten ayakkabıları ve terlikleri kapsayan farklı modellerle yaza merhaba diyor.  
Sperry Top Sider; mavi, bordo, pembe, turkuaz, yeşil renklerinin yanı sıra; çift renkli ve desenli tabanlarıyla da adından söz ettirecek. Yeni sezonda da ayaklara hava aldıran dokuları ve konforlu malzemeleri tercih eden marka, inovatif yaklaşımının ürünü olan razor cut özellikli modelleriyle de benzerlerinden ayrılıyor. 

Erkeklere özel inovatif ürünlerle ayaklarda yaz havası
Erkekler için bu sezon birçok farklı modelle yer alan Sperry Top Sider, Gold 2 eye modeliyle altın kaplama ve sportif öğeleri birleştiriyor. Gold 2 eye modeli; orijinal geyik derisi malzemesi, rahatlığı artıran orta tabanı, ayağın şeklini alan süngeri, orijinal el yapımı dikişleri ve 18 karat altın kaplama bağcık kapsülleriyle ayaklara ayrıcalıklı bir tarz kazandırıyor. 
Bahama, Striper, Low Pro Vulc ve Low Pro Slip on modelleri ise; çıkarılabilen ekstra yumuşak ve konforlu iç tabanı, hava aldıran üstün kalite keten kumaş malzemesi ve iz bırakmayan kauçuk tabanıyla Sperry Top Sider kalitesinde buluşuyor. 

Kadınlar konfor ve şıklığa yenilikçi tasarımlar ile kavuşuyor
2014 ilkbahar yaz sezonu için kadın koleksiyonuna espadril ayakkabıları da ekleyen Sperry Top Sider; Katama, Lexington, Angelfish, A/O Kanvas ve Bahama modelleriyle konfor ve şıklığı aynı anda sunuyor. Bahama ve Katama modelleri; hava aldıran üstün kaliteli kumaşı, ayağı yormayan ultra hafif yapısı, iz bırakmayan kauçuk tabanı, içeriden destekli, ekstra yumuşak iç tabanıyla konforun farklı bir boyutunu keşfetmeye imkan veriyor.
Markanın bu çok özel ayakkabı modelleri ile siz de şıklık ve konfora erişebilir, yaza etkileyici bir giriş yapabilirsiniz. 

Sperry Top Sider ürünlerine; Beymen Blender, Divarese, Markapark, Boyner, Bloggers ve markanın online satış sitesi www.sperrytopsider.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

www.sperrytopsider.com.tr Online alışveriş










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder