6 Mart 2014 Perşembe

Valentino 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Önümüzdeki kış bizi hangi modeller bekliyor dersiniz? İşte, Valentino 2014 Sonbahar Kış koleksiyonundan örnekler, en özel tasarımlar.. Valentino'nun bu koleksiyonu bize sezon trendlerinin de ipuçlarını veriyor. 

Birkaç sezondur takip ettiğimiz bazı trendleri, Valentino'nun 2014 Sonbahar Kış koleksiyonunda görmekteyiz. Özellikle heryerde görsek asla bıkmayız dediğimiz puantiyeler, Valentino koleksiyonunda öne çıkan modeller arasında yer alıyor. Mini mini puantiyeler, yeni sezonda büyük boyutlarda karşımıza çıkmakta.


Çizgili modellerdeki farklı renk blokları ise, kış sezonunda tüm alakasız renklerin bir arada kullanılabileceğinin göstergesi. Son birkaç sezondur bizim en beğendiğimiz trendler arasında olan minimal formlar, Valentino kreasyonunda en çok dikkat çeken tasarımlarda karşımıza çıktı.

Tek renk giyinmeyi seven hanımlar, minimal formların şıklığındaki tasarımları önümüzdeki kış fazlasıyla giyecekler. Tek parça elbise formundaki modeller, mütedeyyin hanımların tercih edebileceği tasarımlar arasında yer almakta. Özellikle kına yeşili ve pudra Valentino koleksonunda bizim en beğendiğimiz renk tonları arasında oldu.


Püskül trendi, 3D grafikler, asimetrik desenler ve deri modeller önümüzdeki kış markaların koleksiyonlarında yer verdikleri parçalar arasında geliyor. Oversize modeller ise pelerin havasında adeta kırmızı başlıklı kızın pançosu gibi, kabanlarda göreceğimiz tasarımlar arasında olacak. Bununla birlikte biz hanımların asla vazgeçemeyeceği floral desenlerini de önümüzdeki kış fazlasıyla göreceğiz. Valentino bu koleksiyonunda stilini, bir yaşam stili olarak betimliyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder