6 Mart 2014 Perşembe

Pixy Loaferler Rengarenk

Özgün tasarımlarıyla ayakkabı modasına yön veren Pixy, renkli loaferlarıyla 2014 ilkbahar yaz sezonuna etkileyici bir giriş yapıyor. Metal aksesuarlı, püsküllü ve piton baskılı modelleriyle farklı beğenilerin gözdesi olan loaferlar ile ilkbahar şıklığına değer katmak isteyenler kadınlar, bu sezon Pixy’de buluşuyor.

En trend renk ve temalar Pixy’nin yeni koleksiyonunda
Kadın moda tutkunlarına en trend renk ve temalar eşliğinde seslenen Pixy, parlak-mat yüzeyleri ve piton baskılı temasıyla iddialı bir şıklığa imkan veriyor. Sarı, yeşil, mavi, siyah beyaz, lacivert gibi zengin renk seçenekleriyle göz dolduran Pixy loaferlar, ilkbahar esintilerini kadınların ayaklarına getiriyor. 

Metal zımba detayları ve fiyonk bağcık eklemeleri aynı koleksiyonda başarıyla kullanan Pixy, loaferların oval burunlu formuyla da konforun her adımda hissedilmesini sağlıyor. Zımbaların asi ruhunu, oval form ve pastel tonlarla yumuşatan loaferlar, ilkbahar şıklığının benzersiz bir temsilcisi oluyor. Birbirinden zarif Pixy loaferlar ile siz de ilkbahara şıklığınızla damganızı vurabilir, kendinizi mutlu edebilirsiniz. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder