6 Mart 2014 Perşembe

Lumberjack 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack, 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile her yaştan kadın, erkek, genç ve çocukları en sıcak yaz renkleriyle buluşturuyor.

Lumberjack müdavimlerinin çok yakından tanıdığı “Aile ağacı” temasından esinlenerek oluşturulan Lumberjack’in 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda; günün her anında rahatça kullanılabilecek şık ve kullanışlı ayakkabılar yer alıyor. Yeni koleksiyonda; Lumberjack markasının DNA’sında yer alan “erkeksi stil”; yaratıcı tasarım süreci, yüksek kaliteli malzemeler ve modern detaylarla zenginleştirildi.

Odak noktası tamamen ayakkabı olan Lumberjack; geleneksel modellerin yanında, outdoor hayatından esinlenen yepyeni bir koleksiyonla karşınızda! Koleksiyonda; yumuşak, ince, ultra hafif ve yüksek kaliteli malzemeler ve kaliteli işçilik kendini gösteriyor. Yüksek kaliteli deri, klasikleşmiş kanvas ve renkli tekstil malzemelerinin özel dokularla tekrar yorumlanması, Lumberjack dünyasına elegan bir hava ve stil katıyor. İlkbahar yaz sezonunda mavi, yeşil, turuncu ve beyaz gibi yaz renkleri de ön plana çıkıyor.  

Tüm ailenin zevk ve ihtiyaçlarına hitap edecek biçimde tasarlanan koleksiyonda Lumberjack markasının DNA’sını tanımlayan beş ana koleksiyon bulunuyor:

  • Markanın kült çizgisini oluşturan Identity Koleksiyonu, deniz mavisi ve beyaz renk tonlarıyla canlanıyor.
  • Odak noktası şehir hayatı olan Urban Koleksiyonu, şehir hayatının her anı için ideal olan renkli mokasenler ve sandaletlerle ön plana çıkıyor.
  • Comfort Koleksiyonu; tüketicilerin rahatlık ihtiyacını karşılarken, keskin hatlar ve estetik özelliklerin de altını çiziyor. Şehir yaşamı için ideal olan bu koleksiyon, kısa yolculuklar için de mükemmel bir seçim olacak nitelikte!
  • Doğayla iç içe olmayı seven erkekler için geliştirilen Natural Koleksiyonu, Lumberjack’in doğal ve çevreci stilini ifade ediyor. Özgür ruhlar için en konforlu ayakkabılar bu koleksiyonda yer alıyor.
  • Yeni Sport Koleksiyonu ise; oldukça hafif malzemelerden oluşturulan, spor aktiviteleri için ideal modeller içeriyor. Denizin derin renklerinden, doğanın ılık ve pastel renklerine kadar uzanan yoğun renkleri ile bu koleksiyon tam anlamıyla doğayı yansıtıyor.


Türkiye’de de toplam 850 satış noktası bulunan Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder