6 Mart 2014 Perşembe

Faik Sonmez 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu








Faik Sönmez 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
BU BAHAR BÜTÜN ÇİÇEKLER
FAİK SÖNMEZ’DE AÇIYOR
BAHARA ÇİÇEKLİ BAŞLANGIÇ
FAİK SÖNMEZ BAHAR KOLEKSİYONUNDA
Bahar tüm canlılığı ve renkleriyle gelirken, hem baharın hem bu sezonun müjdecisi çiçekler, Faik Sönmez tasarımlarında pembeden sarıya, mordan kırmızıya her renkte açıyor, tüm kadınları pozitif enerjiyle sarıyor.
Sayısız çiçek deseniyle bezeli gömlekler, elbiseler, fularlar, ceketler, bluzlar, gündüz veya gece, günün her saati kadınları capcanlı bir tarz ve trendy bir stille taçlandırıyor.  
Faik Sönmez’de çiçeklerin yanı sıra farklı tarzlar sunan temalar da bulunuyor. Mavili beyazlı Çin porseleni desenlerinin romantik etkisinden, sorbenin yumuşacık tonlarına, Afrika esintili safari temasından Akdeniz sıcaklığını müjdeleyen Sicilya tarzına, Muhteşem Gatsby’nin ihtişamlı havasından ışıltı dolu abiyelere, baharın en güzel koleksiyonu sizi bekliyor.   
Faik Sönmez’in internet sitesi artık dünyanın her yerine satış yapabiliyor. Böylelikle Tokyo’dan New York’a, dünyanın her yerinden faiksonmez.com’u tıklayıp alışveriş keyfi yaşanabiliyor. Üstelik dünyanın her yerinden verilen tüm siparişler, ekspres gönderim ayrıcalığı ile 2 gün içinde adrese ulaştırılıyor. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder