12 Mart 2014 Çarşamba

Daha Zayıf Görünmenin Püf Noktaları



Hiçbir bayan fazla kilolara sahip olmayı istemez. Fakat fazla kiloları ortaya çıkarıp çıkarmamak sizin elinizde. Fazla ya da kötü göründüğünü düşündüğünüz kilolarınızı doğru kıyafetler seçerek saklayabilirsiniz. Doğru giyinme yöntemlerini bilen her hanım, kilolu olsa da bunun çok fazla göze batmasını önler. Kilolarınızdan kurtulmak için iyi bir diyetisyene başvurabilirsiniz. Kilo sağlık açısından büyük bir önem arz eder. Diyetisyene gitmeseniz dahi spor yaparak ve doğru beslenerek sağlığınızı koruyun. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeniz sizin için yararlı olacaktır. Her bayan zarif ve şık olmak ister ve bunun için de fedakarlık yapmak gerekir. Öncelikle kendinizi sevmeli ve nasıl görünmek istediğinizi bilmelisiniz. Fazla kilolarınızı doğru kıyafetler giyerek de saklamanız mümkün. Biz de sizlere yardımcı olabilmek için nasıl giyinmeniz gerektiğini ve doğru giyinme yöntemlerini sunuyoruz. Büyük beden giyinen tesettürlü bayanlar, açık bayanlara nazaran daha avantajlılar. Tesettürleri vücut hatlarını kapattığından kilolarını saklamış oluyorlar. Öncelikle yapmanı gereken vücudunuzu iyi tanımaktır. Fazla kilolarınızın vucüdunuzun hangi bölgelerinde olduğunu belirleyerek daha ince bölgelerinizin ön plana çıkmasını sağlayın.
Vücudunuzun belden yukarısı kilolu, bacaklarınız ince ise; seçeceğiniz kıyafetin üst kısmını daha sade ve zarif kumaşlardan tercih etmeli, alt kısmında ise detay ve hareket kullanarak dikkati ince olan bölgenize çevirin. Elbise ve tunik modellerinizi uzun ve salaş kullanırsanız daha rahat hisseder ve kilolarınızı saklamış olursunuz. Pantolon-tunik modellerini de rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
Belden yukarınız ince, basen bölgenizde fazlalıklar bulunuyorsa; kalem etekler veya çan etekler tam da size göre. Belden oturan bir ceket ile çan etek veya kalem etek kombininizi her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pantolon-tunik takım modellerini siz de deneyebilirsiniz.
Açık renklerden korkmayın. Çünkü kilolarınızı renkler değil kıyafetinizin kesimleri belirler. Tasarımlarda yatay çizgili modelleri değil, dikey çizgili modelleri kullanmaya dikkat etmelisiniz. Ve vücut tipinize uygun olan kıyafetleri tercih etmelisiniz. Büyük beden giyinen bayanların fazla desenli modellerden uzak durması gerekir çünkü fazla desen kilonuz ile birlikte sizi boğacaktır.
Eşarp ve şal tercihlerinizi kıyafetinize uygun seçmelisiniz. Örneğin detay bulunan kıyafetlerinizde daha sade eşarp-şal modelleri, sade olan kıyafetlerinizde ise hareketli eşarp ve şal modellerini kullanabilirsiniz.
Blazer ceketler, yelekler, kalem etekler ve doğru kumaşlar kullandığınızda daha ince ve zarif görüneceksiniz. Önemli olan ne giyindiğiniz değil, nasıl giyindiğiniz ve nasıl taşıdığınızdır. Kendinize ve vücudunuza güvenin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder