30 Eylül 2013 Pazartesi

Eşarp ve Şal İndirimli Fiyatlar



Rengarenk şal ve eşarplar bu sezon gözlerimize bayram ettirdi. Tasarımlarda, renklerdeki çeşitlilik bu sezon adeta zirveye ulaştı. Her rengin birçok tonunu artık eşarp ve şallarda bulabiliyoruz. Kıyafetiniz ne renk olursa olsun, muhakkak kıyafetinize uyabilecek bir şal ve eşarp bulabilirsiniz. Gün geçtikçe yeni birçok eşarp ve şal markası, tesettür giyim firmaları arasında yerlerini almaya başladılar. Fiyatlar ve kalite, taleplere göre değişkinlik göstermektedir.

Yaz sezonu indirimleri devam ederken, sizler için bazı firmaların eşarp ve şal fiyatlarını araştırdık. Kalite, renklerdeki tonlar ve desen farklılıkları markaların fiyatlarına yansımaktadır. Aslında indirim döneminde eğer eşarp ve şal renklerinizde eksiğiniz varsa, tamamlamanın tam sırası.
Setrmsin eşarp modellerindeki desenler ve renkler dikkat çekici. Sezon renklerini eşarp koleksiyonunda kullanan Setrms’te birbirinden farklı birçok modele ulaşabileceksiniz. Aker ve Armine’de 2013 İlkbahar –Yaz sezonunda çok şık eşarp tasarımları ile tesettürlü hanımların beğenisini kazanmıştır. Kayra, İpekevi ve Lamra firmalarının şal modellerindeki renk tonları görülmeye değer. Bir rengin birçok tonunu artık bulabiliyorsunuz. Diğer birçok eşarp ve şal markasında ise çok cazip indirimleri bulabileceksiniz. İşte size birbirinden güzel eşarp ve şal modelleri.

Setrms: 99 TL yerine 64 TL
Aker: 104 TL yerine 73 TL
Kayra:119 TL yerine 95 TL
Lamra:110 TL yerine 90 TL
Armine:104 TL yerine 84 TL
İpekevi:75 TL









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder