30 Eylül 2013 Pazartesi

Bol Pantolon Modelleri



Yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız şu günlerde, tüm markaların indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız eğer, işte size stil önerilerimiz. Bugüne özel tercihimiz bol pantolonlar. Yaz sıcaklarında güneşin kavurucu ısısından korunmak isteriz. Kıyafet seçimlerinizde rahatlığı ve şıklığı bir arada tercih ediyorsanız bol pantolonlar kurtarıcı parçalarınız olacaktır. Öncelikle uzun tuniklerle kullanabileceğiniz bol pantolon tercihlerinizi, tek renkten yana kullanabileceğiniz gibi, desenli ve çizgili kumaşlardan yana da kullanabilirsiniz.

Bol pantolonunuz altına babet ayakkabıları ve dolgu topuk modelleri tercih edebilirsiniz. Şık aksesuarlarla günlük stilinizi bol pantolonlardan yana kullanabilirsiniz. Yaz günlerinin son İndirimlerinde, benim de renk renk bol pantolonum olsun diyorsanız hangi markalarda bulabileceğinizi sizlere sunuyoruz.

Armine; Her sezon birbirinden iddialı tasarımlar ile tüm hanımlarımızın beğenisini kazanan firma, bu sezonda farklı model ve renk seçenekleri ile gardıroplarımızda yerini aldı. Armine bu sezon bol tunikler ve gömleklere koleksiyonunda sıkça yer vermiştir. Ayrıca yine renk ve model seçenekleri ile bol pantolon modelleri de çok çeşitlilikte bulunmaktadır. Armine’de %50 sezon indirimi devam ettiği şu günlerde siz de beğendiğiniz bol pantolon modellerini alabilirsiniz. Her yaşa ve her zevke hitap eden markanın kap ve pardösü modelleri de ayrıca en çok beğenilen tasarımlar arasında yer almaktadır.

Kayra; “Kelebekler” teması ile bu yaz adından sıkça söz ettiren marka, şu günlerde %50 yaz sezonu indirimi ile ürünlerini satışa sunmaktadır. Bu sezon özellikle Kayra firmasının denim kumaştan tasarlanan bol pantolon modeli, benim favori modellerim arasında yer almıştır. Bunun yanı sıra birbirinden farklı renk tonlarındaki kumaş bol pantolon tasarımlarını da görmenizde fayda var. Yaz indirimlerinde alışveriş tercihiniz için, gardıroplarınızda kurtarıcı parçalar arasında yer alan bir bol pantolon almanızı öneririz. Markanın birçok modeli için online alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Tuğba Venn; 2013 İlkbahar – Yaz sezonunda marka modern çizgisi ile beğeni toplamıştır. Tesettür giyim markaları arasında, farkını özel tasarımları ile yansıtan markanın sezon sonu indirimi devam etmektedir. Bol pantolon modellerinde ise farklı renk seçeneklerini bulabilirsiniz. Tuğba online alışveriş sitesinden birçok modele ulaşabileceğiniz gibi, markanın Türkiye’nin çeşitli illerinde yer alan kendi mağazalarından da bol pantolon seçeneklerine ve diğer modellerine ulaşabilirsiniz

Ayrıca diğer birçok markanın koleksiyonlarında bulunan bol pantolon modellerini, tuniklerinizle kullanarak yaz günlerinde şıklığınızı oluşturabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder