30 Eylül 2013 Pazartesi

Louis Vuitton 2013 Eşarp Modelleri


Louis Vuitton eşarpları her koleksiyonda farklı tasarımlarla hanımların beğenisine sunulmaktadır. Özellikle markanın logosunu taşıyan eşarplar, daha fazla dikkat çekmekte. Eşarpların tasarımlarındaki renk geçişleri ve tonlamalar markanın sezon koleksiyonlarında adından söz ettirmekte. Tüm hanımların eşarp koleksiyonu ile de beğenisini kazanan marka, 2013 eşarp modellerinde ise yine kendi çizgisinde şık ve zarif modeller yapmıştır.

Markanın koleksiyonlarında birbirinden farklı tasarımlar, her sezon ses getirmektedir. Louis Vuitton deyince biz hanımların ilk aklına eşarplar ve çantalar geliyor. Dünyaca ünlü markalardan olan Louis Vuitton tarihi de dikkat çekmekte. Markanın doğuş hikayesi aslında çok ilginç. 1854 yılında sandık yapmakla başlayan Louis Vuitton, ilerleyen zamanda sarayın sandık ustası oluyor. Daha sonra Paris’te bir butik açarak gelir seviyesi yüksek Paris zenginleri için sandık yapmaya devam eder.

Louis Vuitton markasının en önemli özelliği deri ürünlerindeki işçiliğin el emeği olması. Beğenerek alınan çantaların her biri, el emeği olarak tek tek işleniyor ve tasarım harikası olarak vitrinlerde yerini alıyor. Markanın çantadan eşarba, kıyafetten şık aksesuarlara kadar, daha birçok alanda üretimleri devam ediyor.

Markanın tasarımlarında artık kişiselleştirilmiş ürünler ön plana çıkıyor. Özel sipariş ürünlerinde kişinin isminin baş harfleri çantaya işlenebiliyor. Dünyaca ünlü birçok isim Louis Vuitton ürünlerini kendileri için özel olarak hazırlatarak kullanmaktadır.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder