28 Şubat 2014 Cuma

Kübra Tekin Online Satış

Kübra Tekin Modellerinde, Sezon İndirimi Devam Ediyor

Mütedeyyin hanımlar bundan beş yıl öncesinde model bulmakta zorlanırken, son yıllarda markaların yanı sıra, özel tasarım koleksiyonlarla da kıyafet ihtiyaçlarına cevap bulmaktadırlar. Rahat ve eğlenceli tasarımlarıyla dikkat çeken Kübra Tekin öncelikle kendi kıyafetlerini tasarlarken, gelen istekler doğrultusunda birçok kişiye ve butiğe tasarımlarını sunmaktadır. 

Kendi ismiyle marka olan kişiler arasında yer alan Kübra Tekin modellerinde, sezon indirimleri devam ederken, model seçenekleri de bir hayli zengin. Rahat bir stilin şık olabileceğini düşünen Kübra Tekin modelleri, oldukça hareketli ve enerjik. Koleksiyonda son yıllarda vintage moda akımı ile tekrar gündeme gelen yeleklerin şıklığı göz kamaştırmakta. Bununla birlikte sade trençkotlarda ara sezonlarda tercih edebileceğiniz zarifliktle.

Kübra Tekin modellerinde dikkat çeken noktalardan birisi de adeta Uzakdoğu esintilerinin görülmesi. Rahat ve zarif kimono şıklığında modeller ölçülü giyimi tercih eden tüm hanımların giyebileceği özel bir seçicilikte. Mimimal formların yanı sıra desenli ve hareketli modelleri de bahara girdiğimiz şu günlerde sizlere öneriyoruz. Son yıllarda trendler arasından düşmeyen floral desenleri kullanan Kübra Tekin, özellikle ışıltılı kumaşlar ile de karşımıza çıkıyor.


Sezon indirimlerinde sizlerin tercih edebileceği tüm markaları ve özel tasarımcıları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün Kübra Tekin sayfamızın konuğuydu. Kübra Tekin modellerini kendi web sitesinden bulabilirsiniz. Enerjij ve rahat bir koleksiyon sizin stiliniz ise Kübra Tekin modellerini incelemenizi tavsiye ediyoruz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder