4 Aralık 2013 Çarşamba

Karaca 2014 Yeni Sezon Koleksiyonu




Çift Geyik Karaca, 2014'e girerken hem sevdiklerine hem de kendilerine en güzel hediyeyi almak için sınırsız seçenek sunuyor. Yılbaşı alışverişine çıkmadan önce bu sese kulak verenler, bir karaca mağazasına uğrayıp sevdiklerine en doğru hediyeyi alıyorlar.

Yeni yıl telaşının yaşandığı bu 2012'nin son günlerinde Karaca, sevdikleri için hala eşsiz bir hediye bulamamış olanlar ya da hediye seçmekte zorlananlar için harika öneriler sunuyor. Çift Geyik Karaca bu yılbaşına özel hazırladığı koleksiyonu ve İtalyan tasarımcıya ait seçkin tasarımları ile yüzlerce çeşit seçenek hazırladı. Ayrıca tasarım ekibiyle birlikte ünlü designer Alfio Bonacchi liderliğinde gençlere yönelik hazırlanan TOSS Koleksiyonu parmak ısırtmaya devam ediyor. Kişisel zevklere hitap eden, modern çizgilerle donanımlı ve aynı zamanda rahatlığı öne çıkaran TOSS koleksiyonu, günümüz yeni nesil stil ikonlarının vazgeçilmezleri arasına girmeye başladı. Özellikle kendi tarzını oluşturmak isteyen gençler, bu yılbaşı öncesi Karaca mağazalarının içinde bulunan TOSS reyonlarına uğramayı kesinlikle ihmal etmesinler.

Karaca'nın önerilerini dinleyen kazanacak. Yeni yılda sevdiklerini hediyelerle sevindirmek isteyenler ne alacaklarına karar veremiyorlarsa, Bu konuda hemen en yakın bir Karaca mağazasındaki satış danışmanına danışsınlar. İşte anneniz, babanız, sevgiliniz, kardeşiniz, arkadaşlarınız kısacası tüm sevdiklerinizi mutlu ederken, bütçenizi de sarsmayacak yeni yıl hediye önerileri. Bu hediye sayesinde, sevdikleriniz sizi tüm bir kış hatırlayacak.

Yılbaşı Partileri için hazırlanan özel yeni yıl koleksiyonu sadece soğuk kış gecelerini ısıtmakla kalmayacak aynı zamanda sevdiklerinizle unutamayacağınız bir yılbaşı akşamı yaşatmanızı da sağlayacak. Özel kutuda yer aldığı özel tasarımlı ambalajıyla cashmere ve % 100 Yün trikolar, sizleri bekliyor.

Karaca Yıllarca, geçen yıllar dolu dolu geçerken birçok güzel anı hala hafızalarda aynı Karaca Trikoları gibi duruyor. Yeni yıl yaklaşırken sevdikleri için yine hediye seçmekte zorlananlar için Karaca'nın güzel bir önerileri var. Zarafet ve şıklığın adresi olan Karaca Mağazaları, sevdiklerine hediye almak isteyenler için inanılmaz çeşit, farklı alternatif ve fırsatları barındırıyor. Rengârenk süveterler, % 100 saf yün ile dokunmuş, yünle harmanlı özel ve özellikle İtalyan ipliğiyle elde edilen Cerruti1881-marzotta kumaşlardan yapılmış takım elbiseler, stil ve zerafet kokan bayan elbiseler, İnovasyon ürünü yeni tarz ayakkabılar, klasik referansından yeni bir estetik anlayışı doğuran yelekler, pelerinler, mantolar, paltolar daha binlerce yeni ürün.

Kaynak: Moda Haber 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder