4 Aralık 2013 Çarşamba

Camper Twins Koleksiyonu



25 yıl - 50 sezonluk yaratıcılık, renk, eğlence, ironi, optimizm, yenilik ve işbirliği sonucunda Camper Twins Koleksiyonu ''bir ayakkabının tekleri simetrik olmalıdır'' kuralını 2013’ te de yıkarak, yeni yaşını kutluyor.

25. yıl özel koleksiyonu sınırlı sayıda üretilerek
seçili Camper mağazalarında ve
camper.com online mağazasında satışa sunulacak.


Bir zamanlar…
''Neden tarih boyunca bir ayakkabının tekleri hep simetrik olmuş, sağ tek sol tekle aynı?'' Bu soru sayesinde TWINS' in hikayesi 1988 yılında İspanya’ nın Mayorka adasında başladı. Her zaman, farklı değerler ve devrim yaratan tasarımlar sunan bir şirket olan Camper, kişiliğine bağlı olarak ve simetriyi kırarak sağ tek ile sol teki birbirinden farklı olan; ancak birlikte bir hikaye anlatan mükkemmel bir çift ayakkabı fikrini üretti.

Şirketin kurucusu Lorenzo Fluxá'nın deyimiyle; Twins koleksiyonu kafayla değil, ayaklar ile tasarlandı ve böylelikle her sezon anlatılacak yeni hikayeler ortaya çıkarken; biri yuvarlak burun, diğeri küt, biri önden bağcıklı, diğeri arkadan, eğlenceli mesajlar, grafikler içeren konseptler vazgeçilmez hale geldi.

Twins Artist: Hayalgücünü ve kişiliği ikiye katlayın !

Bu başarıyla birlikte Twins, markanın daha önce Miró, Pep Roselló, Susana Muñiz, Juan Gatti ve Anthon Beeke gibi farklı sanatçılarla yaptığı işbirliklerini destekleyen mükemmel bir konsept haline geldi. Ve çok yakın bir zamanda Londra' lı tasarımcılar Swash, Doshi Levien ve Japon tasarım ekibi Mint Design ile ortak bir çalışma gerçekleştirildi.

Camper for Kids

Camper 2007 yılında Camper for Kids koleksiyonunu yaratırken, doğal olarak eğlenceli konseptini espriler ve renklerle harmanlayarak evin en miniklerinin ayaklarına transfer etti: çiçekler, hayvanlar, meyvalar ve Javier Mariscal çizimleri gibi en iyi satan tasarımlar Twins ruhuyla birleşti.

Bernhard Willhelm

Himalayan sneaker'ının mimarı Camper Twins'in 25. Yılı için 2 yeni model tasarladı.
Erkekler için günlük, şık bir klasik ayakkabı, kadınlar için ise bir kovboy botundan oluşan bu iki tasarım; deri üst yüzeyleri ve deri tabanlarıyla klasik şıklığı simgeliyor.

Bernhard'ın ''kaos güzeldir'' temasından yola çıkarak tasarladığı bu iki model;
çarpıcı desenleriyle, boya tenekesine batırılmış ve kontras renklerle çizgiler çizilmiş gibi duruyor. Bir yanda gri-beyaz çizgiler, diğer yanda elektrik mavisi ile yeşil çizgiler: her iki tekin simetrisi, çiftte asimetrik bir görüntü veriyor.

Kaynak: Moda Haber 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder