30 Eylül 2013 Pazartesi

Stil Danışmanlarının Kombinleri



Sizlerle tesettürlü hanımlarımızın kombinlerini paylaşacağız. Ne giymiş, ne ile kombinlemiş, hangi renk şal takmış, nasıl bir çanta kullanmış diye merak ediyorsanız eğer, her ay yayınlayacağımız bu yazımızı muhakkak takip edin. Kombin yapmak her zaman kolay değildir. Renkler ve desenleri kullanmak kişinin tarzına göre değişebilir. Bakalım sizler bu ayki stil konusunda, tesettürlü hanımlara rehber olan bu şık hanımların kombinlerini nasıl bulacaksınız.

Kübra Tekin;
Renkli kişiliği ve güler yüzü ile dikkatleri üzerine çeken Kübra Hanım’ı ağustos ayında abiye kıyafetler içinde görmekteyiz. Siyah ve gümüş pul işlemeli şık elbisesinin kendisine çok yakıştığını söyleyebiliriz. Biraz fazla iddialı bulsak da Kübra Tekin’e ne giyse yakışır diyoruz. Yaz aylarının düğün ve nişan mevsimi olduğunu düşünürsek Kübra Hanım’ın bu abiye elbiselerine bakmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca kendine has örtü şekli ile kıyafetinin uyumu da gerçekten çok şık.

Esra Seziş;
Hepimiz biliyoruz ki Esra Hanımın düğünü bu ay. Koşuşturması ve yoğunluğundan dolayı ağustos ayında çok fazla kombinlerini göremedik. Her zaman şıklığı ve zarif duruşu ile bizden tam not alan Esra Hanım, ağustos ayında kareli beyaz ceket içine giydiği asker yeşili bir elbise ve şalla görmekteyiz. Sade bir görüntü sergileyen Esra hanımın bu kombinini bizler de çok sevdik. Yazın en çok tercih edilen rengi maviyi ise krem bir elbise ile kombinleyen Esra Hanım’ın zincir şeritli saks mavisi çantası ise kombini ile gerçekten uyumlu. Yeşiltopuklar ailesi olarak Esra Hanım’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Gönül Kolat;
Samimi yapısı, rengarenk dünyası ile Gönül Kolat hepimizin takip ettiği hanımlar arasında. Tasarımlarında özellikle renkli çizgileri ile hanımların beğenisini kazanmakta. Siyah üzerine renkli desenleri olan elbisesini, gerçekten çok şık bulduk. Özellikle belindeki zarif kuşak ve yaka detayı bir bütünlük halında. Eşarp ve şal rengindeki terciği ise gerçekten çok şık. Belki ayakkabı seçimini daha farklı bir modelden yana kullanabilirdi. Siyah kombin tercihi ise harikulade. Etek ve kol detayları gerçekten çok şık. Özellikle takı seçimini de çok beğendik.

Kuaybe Gider;
İşte bu ayın en beğendiğim kombini. Turuncunun dayanılmaz cazibesine ben de hayır diyemeyenlerdenim. Kuaybe Hanım’ı ağustos ayında turuncular içinde görmekteyiz. Özellikle jean dar paça pantolonla olan kombini, hem şık hem rahat olmak isteyen hanımlarımıza önerebiliriz. Yine turuncu bol pantolonlu kombini ve çimen yeşili şalı, bu iki rengin birbiri ile muhteşem uyumunu göstermekte. Çantası ise kombini ile tam bir uyum içinde. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder