30 Eylül 2013 Pazartesi

Gökyüzü Mavisi Elbise İle Yaz Kombini

Yaz günlerinde kombin yapmak çok daha kolaydır. Tek parça kolsuz bir elbiseyi uzun kollu ceketle tesettür kombin modeline çevirebiliriz. Beyaz bir ceket ya da bolero tarzında uzun kollu bir üst giyim sıklıkla kullanacağımız kıyafetlerimiz arasında yer alacaktır. Biz de bugünkü kombinimizde gökyüzü mavisi tonunda şık uzun bir elbiseyi tercih ettik.

 Mavinin her tonunu çok rahat kombinleyebilirsiniz. Ekru ya da beyaz tonları ile kullanabileceğiniz gibi açık tonlardaki yaz renkleri ile de kombinleyebilirsiniz. Dökümlü, kendinden dantelli yazlık hafif bir kumaş ile tasarlanan bu şık elbiseyi bir akşam yemeğinde ya da özel bir davette tercih edebilirsiniz. Birçok tesettür giyim markası yaz sezonuna özel elbise modelleri ile vitrinlerde yerini almıştır.

Sade bir şıklığı düşündüğümüz bu kombinde elbisemiz ile aynı tonda şal ve ayakkabıyı tercih edebiliriz. Aksesuar tercihlerimizi ise beyaz ve gümüş renginde kullanabileceğimiz gibi yine mavi tonlarda şık aksesuarları da kullanabilirsiniz.

Gökyüzü mavisi dendiğinde aklımıza masmavi bulutlar ve özgür bir şekilde uçan kuşlar da gelmektedir. Hayallerimizin en çok değer bulduğu mekanlar arasında gelen masmavi bir gökyüzü ve bembeyaz bulutlar bize mutluluğu ve mükemmel yaratılmış kainatı da gözlerimiz önüne sermekte. Modaya ilham kaynağı olan doğanın her rengi tasarımcılar için de beslendikleri çok büyük bir kaynaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder