17 Ekim 2016 Pazartesi

Bol Pantolon Kombinleri


Rahatlığına düşkün kadınların pantolonların etkisinden kurtulamıyor. Konu bol pantolonlar olunca, rahatlık ve şıklık öne çıkan konuların başında geliyor. Peki bol pantolonlarımızı nasıl giymel, nasıl kombinlemeliyiz biliyor muyuz? İşte çok önemli stil ipuçları ile bol pantolon dosyasını açıyorum.

Kısa boylular için öneriler

Boyumuzun kısalığı ya da uzunluğu bizim elimizde olan bir durum değil. Bu sebeple vücut yapımızı kabul ederek ona göre kombinleri oluşturma yoluna gitmeliyiz. Kısa boylu kadınlar için bol pantolonlar çok önemli bir parça aslında. Uzun algısı oluşturarak kısa boyluların kombinlerine, büyük etki yapacak.  Özellikle topuklu ayakkabı ile tercih edilen bol pantolonlar zayıf ve uzun görüntüsü oluşturarak, stlinizde güçlü bir etkiye sahip olacak.


Uzun boylular için öneriler

Boyundan memnun olan ve rahatına düşkün kadınlar, bol pantolonlarını sivri burun flatler, babetler ya da sneakerlarla tercih edebilirler. Kalçayı kapatan tunikleri kemerle birleştirdiğinizde, bol pantolonlar siz de tarz bir görüntü sağlayacaktır. Yaz aylarında bol pantolon rahatlığını seviyorsanız, yerlere kadar uzanan modellerleri sandaletlerinizi rahatlıkla giyebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder