4 Ocak 2015 Pazar

Huse Giyim Koleksiyonu


Tesettür giyim markaları arasında kadınların zarafetini öne çıkaran tasarımları  ile adından söz ettiren Huşe Giyim, 2014-2015 Sonbahar Kış kreasyonu ile muhakkak bakmanız gereken markalar arasında. Özellikle klasik şıklığın adresi olarak gösterebileceğim markalardan olan Huşe Giyim, tasarımlarında modern ve minimal çizgisi ile dikkat çekmekte.

Çalışan kadınlar için bir stil arayışı her zaman vardır. Her sezon gardrop detoksu yapıldığında, yeni modeller için hangi markalara bakacağım sorusuna cevap bulmak isteyenlere, Huşe Giyim koleksiyonunu tavsiye ediyorum. Kumaş pantolonlarınızın üzerine tercih edeceğiniz tunikler, ofis stilinizde şıklığınızı bir adım öne taşıyacak.

Elbise rahatlığını sevenlere, Huşe Giyim 2014-2015 Sonbahar Kış koleksiyonundan seçkin modelleri tavsiye ediyorum. Minimal çizgilerin sezon renkleri ile buluştuğu elbiseler, tüm kadınların kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor. İster günlük kombinlerinizde, ister özel gün şıklığınızda Huşe Giyim elbise modelleri kurtarıcı parçalarınız arasında yer alacak.

Gardrobunuzda gereksiniminiz olan modellerin çoğu, Huşe Giyim koleksiyonunda renk ve tasarım zenginliği içerisinde sizleri bekliyor. Klasik gömlek ve eteklerden vazgeçemeyenler için Huşe, minimal formlarda modeller ile kombinlerinizin anahtar parçaları arasında yer almaya aday. Özellikle sezon trendi pileli etekler benim favorilerim arasında.

Huşe Giyim, tesettür giyim markaları arasında şıklığını düşünen kadınlar için fazlasıyla model seçeneği sunan markalardan. Bu sezon elbise, tunik ve kap modellerinde minimal detayların yorumu, tüm kadınların beğenisini kazanacak.

Huşe Giyim modellerini www.huse.com.tr online alışveriş sitesinde, Metrogarden AVM Ümraniye ve birçok satış noktalarında bulabilirsiniz.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder