28 Şubat 2014 Cuma

Bora Aksu 2014 Modelleri


Kübra Tekin Online Satış

Kübra Tekin Modellerinde, Sezon İndirimi Devam Ediyor

Mütedeyyin hanımlar bundan beş yıl öncesinde model bulmakta zorlanırken, son yıllarda markaların yanı sıra, özel tasarım koleksiyonlarla da kıyafet ihtiyaçlarına cevap bulmaktadırlar. Rahat ve eğlenceli tasarımlarıyla dikkat çeken Kübra Tekin öncelikle kendi kıyafetlerini tasarlarken, gelen istekler doğrultusunda birçok kişiye ve butiğe tasarımlarını sunmaktadır. 

Kendi ismiyle marka olan kişiler arasında yer alan Kübra Tekin modellerinde, sezon indirimleri devam ederken, model seçenekleri de bir hayli zengin. Rahat bir stilin şık olabileceğini düşünen Kübra Tekin modelleri, oldukça hareketli ve enerjik. Koleksiyonda son yıllarda vintage moda akımı ile tekrar gündeme gelen yeleklerin şıklığı göz kamaştırmakta. Bununla birlikte sade trençkotlarda ara sezonlarda tercih edebileceğiniz zarifliktle.

Kübra Tekin modellerinde dikkat çeken noktalardan birisi de adeta Uzakdoğu esintilerinin görülmesi. Rahat ve zarif kimono şıklığında modeller ölçülü giyimi tercih eden tüm hanımların giyebileceği özel bir seçicilikte. Mimimal formların yanı sıra desenli ve hareketli modelleri de bahara girdiğimiz şu günlerde sizlere öneriyoruz. Son yıllarda trendler arasından düşmeyen floral desenleri kullanan Kübra Tekin, özellikle ışıltılı kumaşlar ile de karşımıza çıkıyor.


Sezon indirimlerinde sizlerin tercih edebileceği tüm markaları ve özel tasarımcıları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün Kübra Tekin sayfamızın konuğuydu. Kübra Tekin modellerini kendi web sitesinden bulabilirsiniz. Enerjij ve rahat bir koleksiyon sizin stiliniz ise Kübra Tekin modellerini incelemenizi tavsiye ediyoruz.


9 Şubat 2014 Pazar

Sade, Mütevazi Batı Tandanslı Bir Elbise



Bazen öyle tasarımlar vardır ki, tasarımcısı hangi inanca sahip olursa olsun, kadının fıtratına uygun şıklık ve zerafeti yansıtabiliyorlar. Stilistlerin şıklık ve zerafet anlayışları genelde kadının giyim kuşamına verdiği değerlerle ilgilidir. Kadın kendi vücut hatlarıyla değil, bilakis bir elbisenin çağrıştırdığı imgelerle duruşunu gösterebiliyor. 

Bir elbise kadını isterse şuh, isterse, pespaye, isterse rüküş, isterse pasaklı gösterebiliyor. Asıl mesele kadının kadınlık değerini anlayabilmede ve onu giyim kuşam ve davranışlarıyla asil bir çizgide görebilmede. Bu paylaştığımız elbise modelini bir batılı kadın üzerinde taşasa da, kadının fıtrı değerlerine ne kadar da yakın olduğunu görebiliriz. Tesettür firmaları bu modelin kesimini, stitili görseler, birkaç değişikliklerle benzerlerini üretebilirler. Bu havada tesettür giyime ait bir tmatik çalışma neden yapılmasın. Bizden söylemesi.


Frida Gustavsson’un bu pozu Vogue dergisinin Japonya'daki bir çalışma esnasında Victor Demarchelier tarafından fotoğraflandığını da belirtmiş olalım.

5 Şubat 2014 Çarşamba

Batılı Bir Kadın, Canlı Bir Kombin


Bir fikir kendi düşünce sistemi içinde estetik kalıplara bürünür, bir tasarım olarak kıyafetlerde görünür hale gelir. İlham perisi durmaz; stilistler eğer kafasında bir fikir şimşek çaktıysa uyuyamazlar. Hemen o fikrin estetik kalıplarını kodlayıp harekete geçerler. 

Dünya görüşü ne olursa olsun, bir ürünün üzerinde verilen emek, o ürünün üzerinde hemen hissedilir. İyi bir kumaş, iyi bir kesim ve model, iyi bir dikiş ve vitrinleyiş önemlidir. Bir ceketin, bir gömleğin, doku ve desenleri ve birbirine uyumu esastır. 

Zengin bir altyapı, kültür kişilerin giyim tarzına yansır ve kendileri için bulunduğu yere ve statüye göre de bir kombin anlayışı vardır. Paylaştığımız bu resimde mankenin şıklığı belki de ceket, gömlek ve fantestik çantasında gizlidir. İşte batılı bir kadın ve oluşturduğu canlı bir kombin.

Prima Dona’dan Bir Bahar Resitali


Bahar sadece Türkiye’ye gelmiyor. Er de olsa, geç de olsa bahar  iklimine göre bütün dünyada kendinden hissettirecektir. Evet bahar soyut olarak renklerin dizaynı değildir. Bahar somut olarak renklerin çiçeklerde, böceklerde, kelebeklerde zuhur etmesidir. Yazın rengarenk meyvelerle resmedildiği gibi, baharın da çiçeklerle, böceklerle, kelebeklerle resmedilişi doğallığındandır. 

Pembe Pırıltılar Koleksiyonu


Pınar Akşam Koleksiyonu


2014 İlkbahar Yaz Tesettur Elbise Modelleri


7 İklim Pardesu Modelleri


Kayra 2014 İlkbahar Yaz Katalog Çekimleri

4 Şubat 2014 Salı

Puane Giyim Koleksiyonu


Pınar Sems Elbise Modelleri


Kayra Şal Modelleri


Etek Pantolon Trendi


Tesettur Abiye Elbise Modelleri


Betül Cevahir


Sarar 2014 Esarp Modelleri


Giorgio Armani 2014


Valentino 2014 Koleksiyonu


2014 İlkbahar Yaz Sal Renkleri


Tesettur Tunik Modelleri


Kırmızı Kıyafetleri Nasıl Giymeliyiz


Michael Kors 2014 Modelleri


Büyük Beden Abiye Elbise Modelleri