9 Mart 2014 Pazar

Yazlık Tişort Modelleri

Yazlık tişört modelleri baharla birlikte herkesin ilgi alanına girer. Sıcak havalarda tişört giymek hem rahatlık, hem pratik hem de sıhhi oluşu bakımından önemli bir yer tutar. Tişörtün en önemli özelliği teri emmesi, teri vücutta tutmamasıdır.

Yazın sıcaklarında günde on kez terleriz ve terimiz sırtımızda kurur. Yine terleriz. Onun için tişörtler gömleklerden de daha çok tercih edilir. Yazın rehaveti, resmiliği taşımaz. Yazırn rehaveti bize tatille birlikte rahat olmayı getirir. Tişörtler bu bakımdan yazın hararetli sıcaklarında en uygun ve kullanılışlı birer kurtarıcıdır aslında.

Tişörtler sade olduğu kadar, grafik sanatlarının kendisinde yer edindiği bir gösteri merassıdır. Grafikli tişörtler aynı zamanda açıkhava reklam panosu gibidir. Tipografik yazılarla, sloganlarla, desen ve grafiklerle evrensel mesajları içermesi bakımından önemlidir.

Tişört kültürü bütün dünyada kabul görmüş, tişörtü yediden yetmişe, büyük küçük demeden, cinsiyet ayrımı yapmadan herkes kullanmaktadır. Biz de birkaç örrnekle sizlerle bu düşüncemizi paylaşmak istedim. Elbette tişört giyme zamanı gelecek ve rahat edeceksiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder