23 Mart 2014 Pazar

Yaza Özel Beyaz Kombinler

Yazla birlikte hepimiz beyaz renkleri kombinlerimizde daha çok kullanırız. Sıcak günlerde güneş ışınlarının yakıcı etkisinden kurtulmak hepimiz için öncelikli konuların başında gelmektedir. Size beyaz renkten ilham alabileceğiniz bugüne özel üç kombin hazırladım. Kırık beyaz bir elbise ile özel günlerinizde şıklığınıza şıklık katmaya ne dersiniz. Şık bir ayakkabı ve takılar bu kombinimize eşlik edecek parçalar.



Bana göre beyaza en çok yakışan renklerin başında siyah geliyor. Siyah ve beyaz ikilisini hepimiz kombinlerimizde fazlasıyla kullanıyoruzdur. Yaz günlerinde bir akşam yemeğinde ya da bir toplantı programınızda siyah beyaz ikilisinin oluşturacağı kombinleri kullanabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz en önemli nokta şalınızı ne siyah ne de beyaz kullanacaksınız. Bunun tam tersine zıt bir renk fuşya, mor, kırmızı rengi kullanabilirsiniz.

Tesettürlü hanımların kurtarıcı parçalarından birisi de beyaz şık elbiselerdir. Özellikle yaz günlerinde hepimiz beyaz elbiselerle kombinlerimizde şıklık oluşturmak isteriz. Baştan ayağa beyaz renkle kombin yapmamanızı öneriyorum. Muhakkak beyaz rengi canlandıracak canlı bir rengi kontrast ton olarak kullanabilirsiniz. Sezonun trendi orkide morunu kullanmak bu yaz çok trend. Benden söylemesi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder