9 Mart 2014 Pazar

Seden Giyim Koleksiyonu














Seden Giyim Koleksiyonunda Şık Detaylar Dikkat Çekiyor

Seden Giyim kendine güvenen şehirli kadınlar için hazırladığı koleksiyonunda şık detaylarla farklılığını hissettiriyor. Abartıdan uzak, zarif ve elegan modellerin yer aldığı koleksiyonda, ölçülü giyimi tercih eden hanımlar için model zenginliği de oldukça fazla. Seden Giyim her sezon koleksiyonlarıyla hanımların severek takip ettiği markalar arasında gelmekte.

Minimal formlar son yıllarda markaların çizgisinde yer almakta. Bununla birlikte renk blokları ile özel tasarım yapan markaların sayısı da bir hayli fazla. Seden Giyim'in sonbahar kış koleksiyonunda minimal formların hakim olduğu takımlar ve tunikler kadar, renk blokları ile hareketlendirilen şık modeller de dikkat çekiyor.

Özellikle çalışan hanımların şıklığına yaraşır modeller kadar, özel gün ve gecelerde giyilebilecek zarif abiye elbiseler koleksiyonun anahtar parçaları arasında yer alıyor. Koleksiyonda deri detaylar ve parlak kumaşlar, modellerin özel şıklığında öne çıkmakta. İsterseniz siyah tek renk seçeneğinde, isterseniz renkli ve enerjik tonlardaki modelleri Seden Koleksiyonunda bulabilecekseniz.


Tesettür Giyim'de son yıllarda birçok markanın koleksiyon üretmesi zengin bir model seçeneği de bize sunmaktadır. Seden Giyim modellerinde ölçülü giyim normları esas alınmıştır. Koleksiyonu markanın kendi mağazalarında bulabileceğiniz gibi, online alışveriş sitelerinde de bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder