11 Mart 2014 Salı

Mükemmel Nasıl Görünürüz

Mükemmel Nasıl Görünürüz işte size stil önerileri..

Kış aylarıyla birlikte kilo aldıysanız ve giydiğiniz hiçbir şeyi kendinize yakıştırmıyorsanız bu haberimiz tam da size göre. Doğru renk ve parçalarla bahar aylarının bütün renklerini korkmadan giyebileceğinizi biliyor muydunuz? 

Bu sezon oldukça trend olan takımlarla mükemmel bir görüntüye kavuşabilirsiniz! Tek renk bir takım sizi tek bir çizgide oldğunuzdan daha uzun ve zayıf gösterecektir. 

Pantolon seçimini yüksek belden yana kullanarak karnınızdaki fazlalıkları kapatabilir, uzun ceket boyuyla kalçalarınızı örtebilirsiniz.


Dolabınızda tulumlara yer açın. Rengi ne olursa olsun tek parça olduğu için sizi zayıf gösterecek olan bu parça trendleri de yakından takip ettiğinizi kanıtlayacak. 



Tercihiniz yine siyahtan yana olursa iki kuralı birleştirerek mükemmel görüntüyü elde edin! Siyah tulumunuzu renkli bir aksesuarla tamamlayın ve dikkati dağıtın.


Kendinizi olduğunuzdan uzun göstermek için ombre trendini uygulamaya özen gösterin. Seçeceğiniz bir rengin farklı tonlarını kombininizde kullanarak bir bütünlük yakalayabilir bu sayede ince ve uzun görünebilirsiniz. 

Bu noktada tek dikkat etmeniz gereken hangi bölgenizi daha zayıf göstermek istediğiniz. Göğüs bölgenizi küçük göstermek istiyorsanız koyu tonları üst giyimde kullanabilirsiniz.

Parlak renklerle karşınızdakini şaşırtın. Koyu renklerle oluşturduğunuz kombininize iddialı bir renk ekleyerek sakladığınınız bir şey olmadığını, olsa bile, gösterebilirsiniz. 



Renkli aksesuarlar kullanarak dikkati farklı bölgelere çekebilirsiniz. Ayakkabı ya da kolyenizi renkli tercih ederek insanların rahatsız olduğunuz bölgelerinize bakmalarının önüne geçebilirsiniz. 

Renkli tercihler sokakta da kolaylıkla fark edilmenize yardımcı olacaklardır.

Kalça bölgenizden şikayetçiyseniz ve etek giymek istiyorsanız dokulu modelleri tercih edin. Özellikle dantelle birleşen parlak renkli parçalar dikkati kalçanızdan alıp bacaklarınıza yönlendirebilirsiniz.

Kombininizde çizgi kullanmaktan çekinmeyin. Bahar döneminde de oldukça popüler olan çizgiler sizi olduğunuzdan zayıf gösterecektir. Enine çizgiler yerine dikine olanları tercih ederseniz hem olduğunuzdan uzun ve zayıf gösterebilirsiniz.

PUDRA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder