24 Mart 2014 Pazartesi

Çiçek Desenli Etek Şıklığı


Floral desenler son bir kaç sezondur yükselen trendlerin başında geliyor. Çiçek desenli eteklerdeki şıklık tüm hanımların en çok tercih ettiği kombinlerin de başında geliyor. Aslında tasarımcıların son yıllarda vazgeçemedikleri floral desenler tüm parçalarda karşımıza çıkıyor. Biz de bu durumdan açıkçası hiçte şikayetçi değiliz.

Sıcak yaz günlerinde kabarık kendinden çiçek desenleri olan metalik ışıltısı da etekte hissedilen bir parçayı kullanmaya ne dersiniz? Üstünde ciddi bir görüntünün de parçası olan elegan bir ceket kombinimizin üst parçası olarak kullanmayı tercih ediyoruz. Aslında etek ceket şıklığı çalışan hanımların en çok tercih ettiği ikilidir.

Şalımızın, çantamız ve ayakkabımızı kombinimizdeki lila renginin koyu tonu olan ve aynı zamanda sezonun da en çok beğenilen trendi olan orkide morundan yana kullanıyorum. Eteğimizdeki yeşil rengi de tabiki unutmadım Bu güzek yeşil rengini de takılarımda kullanmayı tercih ediyorum. Sizler bu de hazırladığım bu kombini beğendiysenzi bu yaz böyle bir kombine imza atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder