7 Mart 2014 Cuma

2014 Sonbahar Kış Sezonunda, Bizi Bekleyen Tasarımlar


Markalar 2014 sonbahar kış sezonu için birbirinden güzel kreatif elbise tasarımlarını stil sahibi bayanların beğenisine sunmaya başladılar. ilkbahar yaz sezonuyla birlikte, 2014 sonbahar kış koleksiyonlarında bizlerin nelerin beklediğini görmek için biz de sitemizde değinmeye devam edeceğiz.

2014’ün sonbahar kış koleksiyonlarında tasarımcılar daha çok elegant bir stili yansıtmakla birlikte, zenginliği bir kibir olarak değil, zenginliği mütevazı bir imaja çevirebiliyor. Bugüne özel hazırladığımız koleksiyon ise Salvatore Ferragamo'nun 2014 Sonbahar Kış tasarımları.


Mevsimin gereği, kullanılan kumaşların doku kalitesi göze çarpmakla birlikte, renk skalasında kahverengi, siyah ve morun hakimiyetinden söz edebiliriz. Modellere gelince, karmaşa ve şatafatın önüne geçen, sadelik ve kullanım pratikliği stilistlerin hünerlerinde olgunlunlaşmakta.

Elbette giyim zevki tartışılmaz ama, modern ve şehirli kadınlar çağdaş remizlerin üzerinde taşındığı modelleri tercih ediyor. Bu koleksiyonun bütün parçalarında elegant bir imajı, minimalist bir stili, şıklığı ve zerafeti bir bütün halinde görebiliyoruz.


İşte en başta dış kıyafet olarak boğazlı panço kışlık kullanımda rahat ve pratik olmakla birlikte bir soyluluk çizgisini bize yansıtmıyor mu!.. Ceketler, elbiseler, kışlık etekler, tüylü kazaklar, leopar desenli abiyeler, renk ağırlığıyla da dikkati çekiyor. Önümüzdeki kış bizi birbirinden şık modellerin beklediğini şimdiden söyleyebiliriz.






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder