9 Mart 2014 Pazar

2014 İlkbahar Yaz Tesettur Modelleri









2014 ilkbahar Yaz Tesettür Modellerinde Farklı Bir Çizgi Mileny

İster mütedeyyin kadının, ister muhafazakar kadının, istersek liberal düşünen günümüz kadınlarının kıyafet konusundaki şıklık arayışlarındaki hassasiyetlerini biliyoruz. Herkes kendine yakışanı arayıp bulacak ve içine sindirerek beğendiği kıyafeti kullanacaktır. Tesettürlü hanımların eskiye göre kıyafet seçeneklerinin, daha da çok olduğunu söyleyebiliriz. Bu arada da Mileny Giyim’in tesettür kreasyonunun, farklı bir çizgiyle oluşturduğu koleksiyonları, bütün hanımefendilerin giyim tercihlerini etkileyen bir marka haline gelmiştir.

Bir köşk hanımefendisine yakışır elbiseler

Mavi bir klasik elbise, motifleriyle ve gece mavisiyle durgun duyguların tercümesi gibidir. Yine kadife kırmızısı ve yaka bölümündeki motifleriyle otantik bir hava veren klasik elbiseyi de buna dahil edebiliriz. İşlemeler, desenler ve renk ahengi koleksiyonda elegan bir şıklık oluşturmakta. Mileny sanki bir köşk hanımefendisine yakışan kıyafetin kodlarını belirlemiş gibidir.

Şıklık ve masumane çizgi

Bol kesimli belden siyah kuşaklı elbiseler ne kadar da mütevazidir. Tam bir ev hali. Yine deniz mavisi ve gece mavisinin bileşimi parçalardan oluşan abiye kıyafetin zarifliğini de unutmamamız gerekir. Diğer atraksiyonlu gömlek ve etekler ayrı bir sınıf içinde bir şıklık yarışıdır. Yaka ve kol manşetleri siyah dantelli beyaz tunik hanımefendiler için; işte şıklık budur diyebileceğimiz masumane bir çizgidir.

Feminen çizgiler ve üslup birliği

Mileny tesettür seçenekleri pantalon gerektirmez. Özelliği de tamamen feminen çizgilerin baştan aşağı bir üslub birliğini ortaya koymuş olmasıdır. Minimalist çizgiler tesettürün şıklıkla buluştuğu bir disiplindir. İnanç duygu ve düşünceyi etkiler. Duygu ve düşünce de kıyafete zerafet olarak yansır. Umarım paylaştığımız bu koleksiyon sizin de dikkatinizi çekecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder