4 Şubat 2014 Salı

Puane Giyim Koleksiyonu









Puane Giyim tesettür anlayışını tek bir modele indirgemeden, farklı zevklerin ve farklı statülerin bir arada görebileceği zengin bir koleksiyonla hanımefendilerin karşısına çıkmaktadır. Gişim kuşam kültürünün çeşitliliğini, gerek modelleriyle, gerek seçilen kumaş, renk, desen ve diğer unsurlarla farklılığını görebiliyoruz. Puane Giyim sıradan bir tesettür markası değildir. Her koleksiyonunda özgün bir tasarımla yeniliklerini ortaya koyan ve tesettür trendlerinde kendinden zqsöz ettiren bir markadır.

Morun, bordonun, vişne renginin çok kullanıldığı elbiselerde, stilistlerin üstün manaretleriyle, etekler, gömlekler, tunikler, aynı zamanda çiçekli desenli kıyafetlerde kendini gösterebiliyor. Bir taraftan simetrik kesimler, iki rengin dengeli kullanılışı Puane Giyim’in ayrıca bir başka özelliğidir.

Puane Giyim sıradan bir marka değildir. Özellikle takip edilmesi gereken bir markadır. Koleksiyonlarında mutlaka işte bu benim elbisem diyebileceğiniz model ve kreasyona rastlayabileceksiniz. Puane Giyim’in koleksiyonlarını yakından görmek için online satış sitesine ziyaret etmeniz yeterlidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder