4 Şubat 2014 Salı

Kayra Şal Modelleri









Kayra tesettür firması olarak Türkiye’de faaliyet gösteren firmalar arasında ön sıralarda yer alan bir firma olmakla birlikte satış noktalarının çokluğu, Ortadoğu ülkelerinde açtığı Kayra mağazlarıyla da dikkati çektedir. Modellerini ölçülü giyim olarak vitrinlemenin yanında, başörtüsü ve ayakkabı, kemer, çanta gibi ürünlerini de kendi markası adı altında müşterilerine sunum yapmaktadır. Kayra şal modelleri ise renk renk ve ipek kalitesindedir.

Kayra İpek Şal, gerek mütedeyyin ve muhafazakar dediğimiz hanımefendiler için, gerek ölçülü giyinmeyi seven daha liberal görüşlerdeki bayanlar için özellikle tercih edilen bir markadır.
Kayra İpek Şal modelleriyle adeta bir fenomendir. Ayrıca bu şalların renkleri, desenleri, çift taraflı kullanma özelliği ile de dikkati çeken ipek şallar, her yaş ve her statü içinde olan bayanlar ve genç kızlarımızın gardırobunda yer bulmaktadır.


Kayra İpek Şalları’yla henüz tanışmayan bayanlar için online satış sitesinde kendi tarzlarına uygun şalları bulabilirler.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder