5 Şubat 2014 Çarşamba

2014 İlkbahar Yaz Tesettur Elbise Modelleri











Zaman ne kadar da süratle geçiyor. Daha sonbahar hazan mevsiminden çıkar çıkmaz kendimizi kışın ortasında buyduk. İste şubatı da neredeyse yarılayacağız. Derken mart ayı. Martın onbeşi kış, onbeşi bahar. Bahar dedik de bahara hazırlık giyim kuşam konusunda şimdiden planlar yapıyoruz. Bütün hanımefendiler baharı ruhen ve fiziken bir fırsat ve bir nimet olarak  kabul ederler.

Hani bahar gelince ağaçlar tomurcuk tomurcuk çiçekler açar ya, hani erik ve  badem ağaçları bembeyaç çiçekleriyle gelinlikleriyle bahçelerimizi süsler ya. Bahar işte öyle bir şeydir. Kıyafetlerimiz de bununla uyumludur. Puantiyeli, pöti kareli, çiçekli elbiseler baharda giyilir. Kırmızının, pembenin, morun lilanın, yeşille buluşması görülür. Siyah da olsa bir kıyafetin lokal bir yerindeki mavi bir kuşak, çiçekli ve desenli rengarenk ipek bir  başörtüyle zerafet ve şıklık akla gelir. Dantelli, çiçekli elbiseler bahar ve yaz için biçilmiş birer kaftandırlar.

Bahar ve yaz renklerin canlandığı, kıyafetlerin model model, görücüye çıktığı mevsimdir. İnsanın evinden kendini dışarıya attığı, kah bahçelere, kah deniz kenarına, kah bir mesire yerinde nefes almak istediği  zamandır bahar ve yaz. 2014’ün bahar ve yaz tesettür elbise modelleri minimalist değerlerde tek kelimeyle zariftirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder