30 Ocak 2014 Perşembe

Uzun Hırkaları Nasıl Giymeliyiz







Oversized hırkalardan edinin. Verdikleri o rahat görüntünün yanı sıra tarz duruşlarıyla Oversized hırkaları dolabımıza eklemekte fayda var. Oversized hırkaları Skinny Jean, tayt, deri pantolon gibi dar kesimli parçalarla birlikte giyebilirsiniz. Salaş giyinmekten hoşlanıyorsanız elbiselerin üzerinde de çok güzel görünüyorlar.

Hırkaları kemerle kullanabilirsiniz. Özellikle biçimsiz olduğunu düşündüğünüz hırkaların üzerine kemer takarak daha düzgün ve feminen bir görüntü elde edebilirsiniz. Pantolonlarla uygulayabileceğiniz bu formülü etek ve elbiselerle de uygulayabilirsiniz. Bu arada, ince kemerlerin hırkalarla daha hoş göründüğünü düşünüyorum. Hırkayla aynı renkte kullanılan kemerler de favorim...

Kışın kat kat giyinmekten hoşlanıyorsanız, hırkalar bu tarz için biçilmiş kaftandır. Özellikle kısa ceketlerin, montların içine giydiğiniz uzun hırkalarla "layering" tarzına uyum sağlayabilirsiniz.

Uzun hırkalardan mutlaka bir tane edinin. Bu tarz hırkaları serin havalarda manto niyetine kullanabileceğiniz gibi kısa etek ve şortlarla da rahatlıkla giyebilirsiniz.

Hırkanızın tüm düğmelerini kapatarak bluz olarak da kullanabilirsiniz. Hatta kısa ve minik hırkalarınızı bu şekilde eteklerinizin üstüne de giyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder