4 Aralık 2013 Çarşamba

Lc Waikiki Bu Kış Rengarenk

2013 / 2014 Kış Koleksiyonu ile bu kış dolabınızdaki yerini almaya hazırlanan LC Waikiki, sıcacık renkler ile rahatlığı buluşturarak bu sezonda da moda severlerin yanında.

Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, bu mevsimde de her zevke hitap eden iddialı koleksiyonları ve çok çeşitli temaları ile dikkat çekiyor. LC Waikiki soğuk kış günlerini sizler için ısıtmaya devam ediyor.

LC Waikiki Kadını için doğadan ilham alındı!

LC Waikiki 2013-2014 Kış Koleksiyonu, tüm kadınları doğanın zarafeti ile buluşturuyor. Farklı tarzlara hitap eden ve rahatlığı ön planda tutan ve pozitif enerji veren tasarımlar bu sezon LC Waikiki kadınlarını bekliyor.

Sonbahar temasında LC Waikiki'nin modern ve klasik izler taşıyan, denim parçaların ve boyfriend jean pantolonların öne çıktığı, caramel, lacivert ve ecru tonlarının hâkimiyetindeki ''Downtown'' koleksiyonu, İngiliz ve İskoç tarihinin geleneksel etkilerini yansıtan “Ancestral” koleksiyonu, damask desenlerin, dantel detayların ve floral baskıların ön planda olduğu ''Historical'' koleksiyonu, vintage ve ekose gömlekler ile baskılı tuniklerin dikkat çektiği ''Arts and Crafts'' koleksiyonun bir devamı olarak kış koleksiyonu da yine farklı çizgilerle karşımıza çıkıyor.

Çok kültürlülüğün modern karışımından etkilenen ''Artisan'' koleksiyonunda; gri, bej ve toprak tonları bir arada kullanılıyor. Büyük ölçekli boynuz düğmeler, kürk süsler, hırkalardaki süet yamalar, jeanler, tuniklerdeki boncuk işlemeleriyle doğu ve batı esintileri bu kreasyonun detayları arasında yer alıyor. Barok yansımaların rahatlıkla birleşmesinden doğan “Historical II” kreasyonunda ise; keçeli yün dokumaların, hayvan desenlerinin, parkaların, pamuklu kadife kumaşların fermuar ve düğme detayları ile buluştuğu taş süslemeli kazaklar ve bisikletçi ceketler kışın soğuk havasını sıcacık geçirmenizi sağlıyor. ''Ancestral II'' koleksiyonunda Lady ve Lordların diyarı İngiltere ve İşkoçya’dan esinlenen ürünler, deri ve süet parçalarla ve contrast renklerin dansıyla bütünleşiyor. Bu koleksiyonda kapitone desenli yelekler, denim gömlekler ve beş cepli pantolonlarla güçlü bir koleksiyon sunuyor. ''Downtown II'' kış koleksiyonu da canlı, pozitif, enerji dolu parçalarla dolabınızı süslüyor. Günün her saatinde giyebileceğiniz rahat ve eğlenceli tasarımlarda kırmızından, sarıya birçok rengin gücü şeritlerle ve çizgilerle ön plana çıkıyor.

LC Waikiki Erkeği de Kışa Hazır!
LC Waikiki Sonbahar Koleksiyonu için hazırladığı toprak ve bordo renk tonlarının ön planda olduğu “Casual Sport” koleksiyonu, kahve ve bej renk tonlarının eşlik ettiği ekose gömlekler ve saç örgülü hırkalar ile sonbahar etkisini tam anlamıyla yaşatan “Naturel Pastel” koleksiyonu ve şehir hayatı ve ofis şıklığı için birçok farklı ürünle karşınıza çıkaran “Smart” koleksiyonu, kış koleksiyonunda yepyeni temalarla ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

2013-2014 Kış Koleksiyonu, kışın soğuk esintisini şıklık ve rahatlığı buluşturduğu geniş ürün yelpazesi ile karşılıyor. Kırmızı, haki, lacivert, ekru renklerin rahat giyim tarzıyla birleşmesinden ortaya çıkan ''Folk Preppy'' koleksiyonunda; kontrast düğmeli hırkalar, pu montlar, iç içe detaylı tshirtler, askılı chinolar ve robalı yelekler ön planda. Günlük giyim ihtiyacına yönelik rahat tasarımların yer aldığı ''Denim Look'' koleksiyonunda, tobacco, ekru ve gri tonları uyum içerisinde kullanılıyor. Dik yakalı hırkalar, denim gömlekler, keşiş yaka kanguru cepli sweatler ve kontrast detaylı trikolar sezonun hit parçaları arasında yer alıyor. Günlük giyim tarzına şık detayların uygulandığı ''Cozy Smart'' koleksiyonu kaşe kabanlar, çift patlı ceketler, taşlanmış jean pantolonlar ön planda. Kolej tarzının müdavimleri kırmızı, bordo, indigo tonlar ve yeşil tonlarının öne çıktığı ''Local Team'' koleksiyonu ile düğmeli kapşonlu hırkalar, ekose gömlekler, renkli s cep pantolonlar ve baskılı tişörtler ile şıklığı LC Waikiki erkeğinin dolabına taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder