17 Kasım 2013 Pazar

Minel Ask Tesettur Giyim

Sizin için aşkla tasarlanan Minel Aşk ürünleri şıklığı ve rahatlığı buluşturuyor.

Markamız Minel Aşk. ‘Aşktan’ anlamına geliyor. Tasarımcısı Tuğba Kuşçuoğlu bu işe olan aşkını işine yansıttığını söylüyor. Dünya modasını tesettüre uyguladığını, klasik kalıpların dışına çıktığını anlatıyor: “Bu alanda yapılan en sık yanlış kıyafet bedenlerinin büyük olmasıydı. Çok zayıf insanlar adeta elbiselerin içinde dönüyordu. Biz kalıpları daralttık. Pul payet çok moda olduğu için bunu tesettür abiyelere de uyguladık. Hatta elbise ve eteklerimizi kuyruklu yaptık. Eskiden abiyelere klasik eşarplar takılırken bone üstüne şal kullanımını öneriyoruz. ‘’
Minel Aşk denilince akla ilk gelenler ,peplum ceketler ve balık etekler .
Minel Aşk tesettür abiye tasarımları ve günlük kullanıma uygun tesettür elbise, etek, gömlek, ceket modelleriyle tesettürlü bayanların oldukça ilgisini çekti ve çekmeye devam ediyor. Minel Aşk‘in modelleri o kadar çok ilgi gördü ki ünü Türkiye sınırlarını aştı tüm İslam ülkelerine yayıldı.

İzmir’in en önemli tasarım markalarından biri olan Minel Aşk, Almanya, Belçika, Avusturya, Hollanda başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapıyor.
Tesettür giyim ürünleri satan online alışveriş siteleri Minel Aşk ürünlerini satmak için büyük bir rekabete girdiler. Türkiye’nin büyük şehirlerindeki mağaza ve butiklerde Minel Aşk ürünleri neredeyse yok satıyor.
Tuğba Kuşçuoğlu beklendiğinden büyük bir ilgi gördüğünü ifade ediyor. Tesettür tasarımcıları arasında marka olma yolunda ürünleriye hızlı ilerleyen Minel Aşk tesettür bayanların ilgisini çekmeyi başarıyor.














Minel Aşk sürekli güncel tuttuğu koleksiyonlarıyla tesettür giyim sektöründe adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder